Concept Certainty

Met voorontwerpen, moodboards, schetsen, planning en budgetoriëntatie zitten we in de voorbereidende fase om uw droom echt van start te laten gaan. Waarden en mensen komen in beeld precies omdat voor ons de mens in het middelpunt staat van tijd en ruimte. INSIGHT-IN vertrekt vanuit de menselijke existentie en gaat in het ontwerpen voorbij aan ongrijpbare metafysische eeuwigheid.

Wat gebeurt er in deze fase?

In dit stadium verzamelen wij ter plaatse meetbare gegevens om die in een eerste ontwerpverhaal te modelleren en te visualiseren. Belangrijk in dit perspectief zijn de scherpe overtuigende analyses, gekoppeld aan budget en materiaalkeuzes, ze maken uw wensen tastbaar.

Dit alles evalueren we grondig en komen we na monitoring van het eerste ontwerp tot een kant en klaar concept waarbij u zich al kunt inleven in uw nieuwe omgeving aan de hand van plattegronden, meubelindelingen, eenvoudig 3D-model, budgetoriëntatie en planning. Op dit ogenblik bent u de eigenaar van een compleet conceptontwerp.

Met deze bundel kunt u elke aannemer een offerte vragen voor uitvoering. Het is dan aan u om de offerten te vergelijken en de detaillering te bepalen. Laat u dit liever aan ons over? Geen probleem, voor ons is dit dagelijkse kost. Wenst u nog wijzigingen aan te brengen? Ook dat behoort tot ons werkterrein.
U kiest dan best voor DESIGN significance.

U bent overtuigd? Contacteer ons dan onmiddellijk of reserveer uw Kennismakingtraject

Design Significance

Jouw interieur-concept staat reeds vast, de budgetten uitgebreid overlopen en de oriëntatieplanning gereserveerd bij de aannemers van jouw keuze.
Uitvoeringsplannen, detailtekeningen, materiaal samenstellingen, meetstaten en definitieve planning komen nu duidelijk op de voorgrond.

In deze fase maken we ons klaar voor de finale, dat wil zeggen, dat we alles tot in de kleinste details uitwerken. Noem het de final engineering, klaar om van start te gaan. Uiteraard maken we een aanvaardbare planning op en in deze kunt u helemaal op onze inzet vertrouwen.

Rustig beslissen is ons uitgangspunt. Welke zijn de technische vereisten zoals domotica, milieu-innovaties en speciale nieuwigheden zoals inonisering van de binnenlucht tegen fijn stof? Het draaiboek overlopen wij samen met onze opdrachtgevers om geen detail te missen en eventuele wijzigingen door te voeren.

Met deze bundel zijn alle partijen, jijzelf inclusief, helemaal klaar voor de realisering van je interieurdroom.
Voorbereiding is 80% van het werk, dus behalve de voobereiding van de werf en je handtekening op de offerten, is aan alle vereisten voldaan, om de belevingswaarde van je verbouwing naar een hoger niveau te tillen.

Project Connect

Alle finale uitvoeringsplannen en budgetten werden reeds besproken en gereserveerd bij de partners van uw keuze. We zitten nu in rechte lijn om het project uit te voeren. In deze fase zorgen wij ervoor dat alle bestellingen tijdig worden geplaatst en alle startdatums worden gerespecteerd.

We controleren de leveringen, plaatsingskwaliteit en facturatie. Wij spelen daarbij kort op de bal en communiceren direct en helder met opdrachtgevers en leveranciers. INSIGHT-IN denkt vooruit en houdt rekening met de toekomstige ontwikkelingen. Wij zijn geboren planners. Zo organiseren wij de werfvergaderingen en volgen via rapportage uw droom op de werven van heel nabij op.

Onze aanpak geldt als een succesvolle formule omdat we heel helder communiceren in een open community en zo alle misverstanden uit de weg gaan.

Nu is jouw droominterieur realiteit. Je kan niet alleen genieten van je nieuwe omgeving, we zijn ervan overtuigd dat je ook nieuwe en voortdurende contacten hebt gelegd. Net zoals wij.

Contacteer ons

Wil jij graag geholpen worden bij de concrete inrichting van jouw interieur?
Kom dan met ons praten