Josu

Complete renovatie van een charmante hoeve in Lievegem.

INsight-IN ontwierp een nieuwe leefkeuken voorzien van de nieuwste technologische apparaten, een warme uitstraling en een verborgen deur naar de voorraadvertrekken.

Er werd een ontwerp rondom de bestaande haar gemaakt, die de bouwheer wou behouden. Traditionele elementen zoals de plafondbalken en houten trap werden door middel van luchtgommen een tweede leven gegeven, en de nieuwe eiken parket is een complementaire toevoeging aan het geheel.

De badkamer is het paradepaardje van de woning, waar door de combinatie van XXL Tegels van 2m60 hoog (!) en microtopping werd gekozen voor een naadloze afwerking die toch warm aanvoelt. Doorheen de woning komen zwarte elementen terug in stalen deuren, raamkozijnen en trekkers. Ook de douchewand op maat is een knipoog naar traditioneel in een nieuw jasje.

INsight-IN heeft een zeer aangename samenwerking gehad met verschillende partijen waaronder Standaert Vloeren (Gavere), Myncke Decor (Gent), Woodstoxx (Gent), Hoedekie Sanitair (Merelbeke) en uiteraard de klant, die vanaf het begin zeer flexibel en open was over hun visie, waardoor we samen een mooi project hebben kunnen neerzetten.

Klaar om aan de slag te gaan? Begin bij onze ontwerpvragenlijst.